Fino csirkemell fóliában sütve
A csirkemell hamar átsül, és ha megtűzdeljük egy-két füstölt sajttal, valamint adunk hozzá zöldségeket, finom is lesz. No meg egészséges. Köretnek tulajdonképpen bármit adhatunk hozzá, és kész is a vasárnapi ebéd.

Hozzávalók:
0,5 dl oliva olaj, 6 db csontozott, lebőrözött csirkemell, 30 dkg Fino füstölt Trappista sajt, 50 dkg cukkíni karikákra vágva, 6 db nagy paradicsom felkarikázva, só, bors, rizs vagy kifőtt tészta köretként

Elkészítés:
Vágjunk 6 db egyenként 30 cm-es négyzet alakú fóliát, majd kenjük meg oliva olajjal. A csirkemelleket rézsútosan, egymástól azonos távolságra vágjuk be 3 helyen, majd töltsük be a felszeletelt füstölt trappista sajttal. A paradicsom és cukkíni karikákat tegyük rá az alufóliára, majd helyezzük rá a betöltött csirkemellet, ízesítsük sóval, borssal, csomagoljuk be és 200 C˚-on 20 percig süssük készre. Tálaláskor nyissuk ki a fóliát, rizzsel, vagy tészta körettel forrón adjuk.

Kapcsolódó FINO termékek: